Bulgaarse uitzendkrachten?

OrangeJobs is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van Bulgaarse uitzendkrachten

We gaan ver zodat u de beste Bulgaarse uitzendkrachten kunt inhuren. Letterlijk, door zowel in Nederland als in Bulgarije de beste uitzendkrachten te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Door het tekort aan ervaren & gecertificeerd technisch personeel en hardwerkende productiekrachten op de Nederlandse arbeidsmarkt, bieden wij ervaren, gecertificeerde & hardwerkende Bulgaarse uitzendkrachten. Maar liefst 94,8 % van de Bulgaarse uitzendkrachten voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers (over 2017). Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot één van de grotere uitzendbureaus met Bulgaarse uitzendkrachten.

OrangeJobs volledig gecertificeerd:

Kies voor zekerheid

OrangeJobs beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Bulgaarse uitzendkrachten? OrangeJobs!

Wilt u ervaren, gecertificeerde & hardwerkende Bulgaarse uitzendkrachten tegen een scherp uurtarief? Dan is OrangeJobs uw partner.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Scherpe tarieven, inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen (over 2017)

Onze uitzendkrachten kenmerken zich door:

  • Gecertificeerde Bulgaarse uitzendkrachten met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 % over 2017)
  • Minimaal verloop (1,9 % over 2017)

Breed aanbod Bulgaarse uitzendkrachten

OrangeJobs heeft een netwerk van recruiters in Bulgarije en een database van duizenden uitzendkrachten die (latent) werkzoekend zijn. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere vacature. Wij vullen dagelijks vacatures in met Bulgaarse uitzendkrachten met ruime ervaring als:

Bulgaarse uitzendkrachten binnen 1 week

Voor iedere vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database uit Oost Europa. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Wij hebben huisvestingslocaties door het hele land, waardoor wij iedere Bulgaarse uitzendkracht kunnen aanbieden inclusief huisvesting, verzekering & vervoer. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over de inzet van Bulgaarse uitzendkrachten via OrangeJobs.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan