Beschikbaar:
Binnen enkele dagen

Diploma/certificaten:
MBO

Ervaring:
10 jaar

Nationaliteit:
Nederlands

Taalvaardigheid:
Nederlands & Engels

Beschrijving - Industrieel schilder

Op zoek naar een industrieel schilder? Bij OrangeJobs hebben wij de perfecte industrieel schilder voor uw werkzaamheden.

Deze industrieel schilder heeft ruim tien jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De industrieel schilder heeft ruime ervaring in het schilderen van schepen en industriële objecten. Hij weet hoogstaand kwaliteit schilderwerk af te leveren in een snel werktempo.

De industrieel schilder is in het bezit van een mbo diploma in de branche en is daarbuiten flexibel en ruim inzetbaar (overdag, ’s avonds en zelfs ’s nachts is geen probleem). Deze gemotiveerde werkkracht heeft bij eerdere projecten en werkgevers laten zien dat hij een welkome toevoeging is bij een breed scala aan projecten.

Kenmerken van deze industrieel schilder:

  • Pro-actieve werkhouding
  • Stressbestendig
  • Flexibel
  • Kan leiding geven
  • Zelfstandig
  • Enthousiast
  • Mbo-diploma

Deze medewerker heeft door jarenlange ervaring een kritische blik gekregen op zowel het proces en machines. Met de passende vooropleiding op mbo-niveau en de jaren praktijkervaring is zeker dat u met deze een goede werkkracht binnenhaalt. Ga niet voor een goedkope werknemer zonder ervaring en kritische blik op het werk, maar verrijk uw bedrijf met deze ervaren werknemer uit de regio Amersfoort.

Wij verzorgen alles

Het inhuren van industrieel schilders hoeft geen enkele moeite meer te zijn. OrangeJobs faciliteert graag de matching tussen u en onze industrieel schilders. Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij kunnen betekenen voor uw project.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare industrieel schilders leveren voor grotere projecten. Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.