Beschikbaar:
Binnen enkele dagen

Diploma/certificaten:
MBO & HACCP

Ervaring:
4 jaar

Nationaliteit:
Pools

Taalvaardigheid:
Nederlands, Engels & Duits

Beschrijving - Orderpicker

Op zoek naar een orderpicker? Bij OrangeJobs hebben wij de perfecte orderpickers voor uw werkzaamheden.

Onze orderpicker heeft ruim vier jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De orderpicker heeft ruime ervaring in het klaar zetten van orders en het laden en lossen van vrachtwagens. Hij is flexibel inzetbaar (overdag, ‘s avonds en ‘s nachts) en weet zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is hij ook in staat leiding te geven over een kleine groep collega’s.

De orderpicker is in het bezit van een MBO opleiding en heeft kennis van de HACCP regelgeving. Hij is collegiaal en door zijn ruime ervaring breed inzetbaar en is daarbuiten flexibel en ruim inzetbaar (overdag, ‘s avonds en zelfs ‘s nachts is geen probleem).

Kenmerken van deze orderpicker:

  • Flexibel
  • Mbo-diploma
  • Zelfstandig
  • Kan leiding geven
  • Stressbestendig
  • Enthousiast
  • Pro-actieve werkhouding

Deze orderpicker heeft door jarenlange ervaring een kritische blik gekregen op zowel de de productielijnen als het proces zelf. Met de passende vooropleiding op mbo-niveau en de jaren praktijkervaring is zeker dat u met deze een goede werkkracht binnenhaalt. Ga niet voor een goedkope werknemer zonder ervaring en kritische blik op het werk, maar verrijk uw bedrijf met deze ervaren werknemer uit de regio Zoetermeer.

Wij verzorgen alles

Het inhuren van orderpickers hoeft geen enkele moeite meer te zijn. OrangeJobs faciliteert graag de matching tussen u en onze werknemers. Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij kunnen betekenen voor uw project.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare orderpickers leveren voor grotere projecten. Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.