Beschikbaar:
Binnen enkele dagen

Diploma/certificaten:
MBO & Reachtruckcertificaat

Ervaring:
2 jaar

Nationaliteit:
Pools

Taalvaardigheid:
Nederlands, Engels & Duits

Beschrijving - Reacher

Op zoek naar een reacher? Bij OrangeJobs hebben wij de perfecte reachers voor uw werkzaamheden.

Deze reacher heeft ruim twee jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De reacher heeft ruime ervaring bij verschillende logistieke centra en is bekend met de processen rond het werk van een reacher. Verder heeft deze reacher een positieve attitude, passie voor zijn functie en steekt graag de handen uit de mouwen om samen met collega’s een positief resultaat te behalen.

De medewerker is in het bezit van een mbo diploma naast een reachtruck certificaat en heeft een flexibele werkhouding. Hij is collegiaal en door zijn ruime ervaring bij verschillende logistieke centra breed inzetbaar. Met passie voor zijn functie en een leergierige werkopstelling, weet u zeker dat deze werkkracht een goede is voor uw zaak. Binnen een aantal dagen beschikbaar om te starten en altijd op zoek naar de beste oplossingen voor het bedrijf. Daarnaast kan hij moeiteloos leiding nemen over een kleine groep collega’s, wanneer nodig.

Kenmerken van deze reacher:

  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • Handen-uit-de-mouwen aanpakkersmentaliteit
  • Mbo-diploma
  • Positief
  • Bezit reachtruck-certificaat
  • Stressbestendig

Onze reachers hebben jarenlange ervaring in het werkveld. Met de passende vooropleiding op mbo-niveau, het behaalde reachtruck-certificaat en de jaren ervaring praktijkervaring is zeker dat u met deze reacher een goede werkkracht binnenhaalt.

Wij verzorgen alles

Het inhuren van een reacher hoeft geen enkele moeite meer te zijn. OrangeJobs faciliteert graag de matching tussen u en onze werkkrachten. Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij kunnen betekenen voor uw project.

OrangeJobs begrijpt dat een goede werknemer het verschil kan maken voor een organisatie. Wij richten ons er dan ook op om de ideale match tussen werknemer en werkplek te vinden, zodat zij elkaar versterken.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare reachers leveren voor grotere projecten. Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.