Beschikbaar:
Binnen enkele dagen

Diploma/certificaten:
MBO

Ervaring:
8 jaar

Nationaliteit:
Nederlands

Taalvaardigheid:
Nederlands, Engels & Duits

Beschrijving - Vrachtwagen monteur

Deze vrachtwagen monteur heeft ruim acht jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De vrachtwagen monteur is voor diverse merken vrachtwagens verantwoordelijk geweest voor het uitvoeren van modificaties en constructiewerk, preventief onderhoud en het beoordelen van de technische conditie van vrachtwagens.

De vrachtwagen monteur is in het bezit van een MBO opleiding, beschikt over zeer ruime ervaring en heeft een flexibele werkhouding. Hij kan zelfstandig werken, is collegiaal en door zijn ruime ervaring breed inzetbaar.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare vrachtwagen monteurs leveren.

Op zoek naar een vrachtwagen monteur? Bij OrangeJobs hebben wij de perfecte vrachtwagen monteur voor uw werkzaamheden.

Deze vrachtwagen monteur heeft ruim acht jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De vrachtwagen monteur heeft ervaring in het onderhouden van vrachtwagen en het preventief onderhoud plegen op de voertuigen. Hij is enthousiast, een teamplayer en heeft een grote mate van zelfstandigheid. Tevens kan hij probleemloos de leiding nemen over een project.

De vrachtwagen monteur is in het bezit van een mbo diploma in de branche en is daarbuiten flexibel en ruim inzetbaar (overdag, ‘s avonds en zelfs ‘s nachts is geen probleem).

Kenmerken van deze vrachtwagen monteur:

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Mbo-diploma
  • Zelfstandig maar goede teamplayer
  • Kan leiding geven
  • Stressbestendig
  • Enthousiast
  • Pro-actieve werkhouding

Deze monteur heeft door jarenlange ervaring een kritische blik gekregen op zowel zijn eigen werk als het proces en de machines. Met de passende vooropleiding op mbo-niveau en een klein decennium praktijkervaring is zeker dat u met deze een goede werkkracht binnenhaalt. Ga niet voor een goedkope werknemer zonder ervaring en kritische blik op het werk, maar verrijk uw bedrijf met deze ervaren werknemer uit de regio Amsterdam.

Wij verzorgen alles

Het inhuren van een vrachtwagen monteur hoeft geen enkele moeite meer te zijn. OrangeJobs faciliteert graag de matching tussen u en onze monteurs. Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij kunnen betekenen voor uw project.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare vrachtwagen monteurs leveren voor grotere projecten. Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.