OrangeJobs al 10 jaar gespecialiseerd in uitzenden transport personeel

We gaan ver als transport uitzendbureau om u het beste transport personeel te bieden. Letterlijk, door ook buiten onze landsgrenzen transport personeel te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Door het tekort aan vakbekwaam en gecertificeerd transport personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt, bieden wij als transport uitzendbureau ook transport personeel uit Oost Europa. Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we het betere transport personeel uit zowel binnen- als buitenland en kunnen wij u de beste reachers, magazijn medewerkers, heftruck chauffeurs, orderpickers en ander transport personeel aanbieden.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers (over 2017). Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot een vooraanstaand transport uitzendbureau met transport personeel uit binnen- en buitenland.

Bekijk onze kandidaten:

  OrangeJobs gecertificeerd transport uitzendbureau:

  Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo VROLogo Belastingdienst

  Kies voor zekerheid

  OrangeJobs beschikt als transport uitzendbureau over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

  OrangeJobs: Transport uitzendbureau

  Wilt u gekwalificeerd, betrouwbaar en flexibel transport personeel inhuren uit Nederland of Oost Europa tegen een scherp uurtarief? Dan is OrangeJobs als transport uitzendbureau uw partner.

  De belangrijkste redenen om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Aan u de keuze: transport personeel uit Nederland of Oost Europa
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen (over 2017)

  Ons transport personeel kenmerkt zich door:

  • Gecertificeerd personeel met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 % over 2017)
  • Minimaal verloop (1,9 % over 2017)

  Wij werken o.a. voor:

  Breed aanbod transport personeel

  Van een heftruckchauffeur met heftruck certificaat met 3 jaar ervaring tot een reacher met 2 jaar werkervaring bij logistieke centra, OrangeJobs heeft een database van duizenden transport medewerkers in Nederland die (latent) werkzoekend zijn. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere logistieke vacature.

  Daarnaast hebben we een netwerk van recruiters in Oost Europa, waardoor we als gecertificeerd transport uitzendbureau kandidaten met de benodigde ervaring ook desgewenst snel in het buitenland kunnen vinden.

  Transport personeel binnen 1 week

  Voor iedere transport vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

  Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database met Nederlands personeel en/of uit Oost Europa. Aan u de keuze. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

  Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over OrangeJobs als transport uitzendbureau.

  Snel het juiste personeel nodig?

  Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

  Vraag offerte aan