OrangeJobs: 10 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring, opgebouwde goede reputatie en succesvolle werving in binnen- en buitenland zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste uitzendbureaus met technisch personeel en productiemedewerkers uit binnen- en buitenland.

Uitzenden

Uitzenden van technisch personeel (metaal, techniek & bouw) en productiemedewerkers (logistiek & productie) uit binnen- & buitenland. Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Uitzendkrachten kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte.

Detacheren

Detacheren van technisch personeel (metaal, techniek & bouw) en productiemedewerkers (logistiek & productie) uit binnen- & buitenland. Wanneer u een medewerker gedetacheerd wilt hebben selecteert OrangeJobs op basis van het functieprofiel een medewerker waarbij de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd. Dit biedt eveneens flexibiliteit om efficiënt in te spelen op pieken en dalen in de werkdruk of tijdelijke vervanging bij ziekte.

Payroll

Payrolling van van technisch personeel (metaal, techniek & bouw) en productiemedewerkers (logistiek & productie) uit binnen- & buitenland. Wanneer u zelf een medewerker heeft geworven, maar deze niet in loondienst wilt hebben dan is payroll een interessante optie. Bij payroll is het personeel in dienst van OrangeJobs Uitzendbureau, waardoor u zich niet hoeft te bekommeren om administratie en de risico’s van een medewerker in dienstverband.  Hierdoor heeft u minder risico’s, meer flexibiliteit en meer zekerheid.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan