OrangeJobs: 15 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring, opgebouwde goede reputatie en succesvolle werving in Nederland en Oost Europa zijn wij uitgegroeid tot één van de grotere uitzendbureaus in technisch personeel en productiemedewerkers.

Uitzenden

Wij zenden technisch personeel uit bij opdrachtgevers in de metaal en techniek en productiemedewerkers bij logistieke en productiebedrijven. Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Onze uitzendkrachten uit Nederland en Oost Europa staan bekend om hun relevante ervaring, werkethos, flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Detacheren

Wij detacheren technisch personeel en productiemedewerkers wanneer u een medewerker gedetacheerd wilt hebben. In dat geval selecteert OrangeJobs op basis van het functieprofiel een medewerker waarbij de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd. Dit biedt eveneens flexibiliteit om efficiënt in te spelen op pieken en dalen in de werkdruk of tijdelijke vervanging bij ziekte.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan