Over OrangeJobs Uitzendbureau

OrangeJobs is al 15 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van het beste technische personeel en hardwerkende productiekrachten uit Nederland en Oost Europa. Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we het beste personeel. En dit merkt u, want maar liefst 94,8 % van ons personeel voldoet méér dan aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

De identiteit van OrangeJobs Uitzendbureau is gebaseerd op vier merkwaarden: Kwaliteit, Resultaat, Betrouwbaarheid & Persoonlijke Aandacht. Deze waarden vormen de belangrijkste eigenschappen van OrangeJobs Uitzendbureau, dat is waar OrangeJobs voor staat.

Kwaliteit

We gaan ver om u de beste uitzendkrachten te bieden. Letterlijk, door ook buiten onze landsgrenzen de beste uitzendkrachten te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u in het eerste contact aan de telefoon, de snelheid van schakelen en selectie van uitzendkrachten.

Resultaat

Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot één van de grootste uitzendbureaus met uitzendkrachten uit Nederland en Oost Europa. 94,8% van de uitzendkrachten voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers en iedere dag werken vele Oost Europeaanse uitzendkrachten bij een scala aan opdrachtgevers.

Betrouwbaar

OrangeJobs beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Persoonlijke aandacht

U merkt al in het eerste telefonische contact dat we het verschil maken in onze dienstverlening. We zorgen dat we telefonisch al direct een goed beeld krijgen van uw vacature(s) en selecteren de beste uitzendkrachten. Of het nu iemand is die we al in onze database hebben of we starten een wervingscampagne in Polen, u krijgt de beste man/vrouw voor uw vacature(s). Op de eerste werkdag wordt de uitzendkracht altijd vergezeld van uw contactpersoon bij OrangeJobs. Uw contactpersoon is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar voor tussentijdse afstemming en periodiek vinden evaluatiegesprekken plaats om de afgesproken doelstellingen te bewaken en zo een succesvolle samenwerking te realiseren.

Ook onze uitzendkrachten worden intensief begeleidt door een Job Coach. Niet zonder reden hebben de uitzendkrachten van OrangeJobs een zeer laag ziekteverzuim en minimaal verloop. Wij kunnen hen uitdagend werk bieden bij gerenommeerde organisaties. Komen de uitzendkrachten uit het buitenland, dan zorgen wij voor vervoer en goede huisvesting in de buurt van het werk.

Resultaten waar we trots op zijn:

  • 94,8% van de uitzendkrachten voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers
  • Een zeer laag ziekteverzuim van 0,7%
  • Een minimaal verloop van 1,9%

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan