Heftruckchauffeurs?

OrangeJobs is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van heftruckchauffeurs uit binnen- & buitenland

We gaan ver zodat u de beste heftruckchauffeurs kunt inhuren. Letterlijk, door ook buiten onze landsgrenzen chauffeurs te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Door het tekort aan vakbekwame en gecertificeerde heftruckchauffeurs op de Nederlandse arbeidsmarkt, bieden wij ook chauffeurs uit Oost Europa. Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we de betere heftruckchauffeurs uit zowel binnen- als buitenland.

Maar liefst 94,8 % van de chauffeurs voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers (over 2017). Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot één van de grotere uitzendbureaus met heftruckchauffeurs uit binnen- en buitenland.

OrangeJobs volledig gecertificeerd:

Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo VROLogo Belastingdienst

Kies voor zekerheid

OrangeJobs beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Heftruckchauffeurs? OrangeJobs!

Wilt u gekwalificeerde, betrouwbare en gecertificeerde heftruckchauffeurs uit Nederland of Oost Europa tegen een scherp uurtarief? Dan is OrangeJobs uw partner.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Aan u de keuze: chauffeurs uit Nederland of Oost Europa
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen (over 2017)

Onze heftruckchauffeurs kenmerken zich door:

  • Gecertificeerde chauffeurs met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 % over 2017)
  • Minimaal verloop (1,9 % over 2017)

Breed aanbod heftruckchauffeurs

Van een heftruckchauffeur met heftruck certificaat met 3 jaar ervaring tot een reacher met 2 jaar werkervaring bij logistieke centra, OrangeJobs heeft een database van honderden heftruckchauffeurs in Nederland die (latent) werkzoekend zijn. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere vacature.

Daarnaast hebben we een netwerk van recruiters in Oost Europa, waardoor we chauffeurs met de benodigde ervaring ook desgewenst snel in het buitenland kunnen vinden.

Heftruckchauffeurs binnen 1 week

Voor iedere heftruckchauffeur vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database met Nederlands personeel en/of uit Oost Europa. Aan u de keuze. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over de inzet van heftruckchauffeurs via OrangeJobs.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan