Beschikbaar:

Diploma/certificaten:

Ervaring:

Nationaliteit:

Taalvaardigheid:

Beschrijving - Heftruckchauffeur

Op zoek naar een heftruckchauffeur? Bij OrangeJobs hebben wij de perfecte heftruckchauffeur voor uw werkzaamheden.

Deze heftruckchauffeur heeft ruim drie jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De heftruckchauffeur heeft ervaring in het het aan- en afvoeren van productielijnen, bedreven in het hoofdrekenen en bereid tot werken in een 2-/3-ploegendienst. Hij is enthousiast, een teamplayer en heeft een grote mate van zelfstandigheid. Tevens kan hij probleemloos de leiding nemen over een project.

De heftruckchauffeur is in het bezit van een mbo diploma in de branche en is daarbuiten flexibel en ruim inzetbaar (overdag, ’s avonds en zelfs ’s nachts is geen probleem).

Kenmerken van deze heftruckchauffeur:

  • Mbo-diploma
  • Pro-actieve werkhouding
  • Zelfstandig
  • Enthousiast
  • Flexibel
  • Kan leiding geven
  • Stressbestendig

Deze heftruckchauffeur heeft door jarenlange ervaring een kritische blik gekregen op zowel de heftrucks als het proces en de (productie)machines zelf. Met de passende vooropleiding op mbo-niveau en de jaren praktijkervaring is zeker dat u met deze een goede werkkracht binnenhaalt. Ga niet voor een goedkope werknemer zonder ervaring en kritische blik op het werk, maar verrijk uw bedrijf met deze ervaren werknemer uit de regio Amersfoort.

Wij verzorgen alles

Het inhuren van een heftruckchauffeur hoeft geen enkele moeite meer te zijn. OrangeJobs faciliteert graag de matching tussen u en onze heftruckchauffeurs. Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij kunnen betekenen voor uw project.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare heftruckchauffeurs leveren voor grotere projecten. Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.