Beschikbaar:
Binnen enkele dagen

Diploma/certificaten:
MBO

Ervaring:
4 jaar

Nationaliteit:
Nederlands

Taalvaardigheid:
Nederlands & Engels

Beschrijving - Machine operator

Op zoek naar een machine operator? Bij OrangeJobs hebben wij de perfecte machine operator voor uw werkzaamheden.

Deze machine operator heeft ruim vier jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De machine operator heeft ervaring in het uitvoeren van productie opdrachten, aansturing van medewerkers en registratie. Hij is enthousiast, een teamplayer en heeft een grote mate van zelfstandigheid. Tevens kan hij probleemloos de leiding nemen over een project.

De machine operator is in het bezit van een mbo diploma in de branche en is daarbuiten flexibel en ruim inzetbaar (overdag, ‘s avonds en zelfs ‘s nachts is geen probleem).

Kenmerken van deze machine operator:

  • Flexibel
  • Mbo-diploma
  • Zelfstandig
  • Kan leiding geven
  • Stressbestendig
  • Enthousiast
  • Pro-actieve werkhouding

Deze operator heeft door jarenlange ervaring een kritische blik gekregen op zowel de grondstoffen/halffabricaten als het proces en de machines zelf. Met de passende vooropleiding op mbo-niveau en de jaren praktijkervaring is zeker dat u met deze een goede werkkracht binnenhaalt. Ga niet voor een goedkope werknemer zonder ervaring en kritische blik op het werk, maar verrijk uw bedrijf met deze ervaren werknemer uit de regio Amersfoort.

Wij verzorgen alles

Het inhuren van een operator hoeft geen enkele moeite meer te zijn. OrangeJobs faciliteert graag de matching tussen u en onze operators. Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij kunnen betekenen voor uw project.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare machine operators leveren voor grotere projecten. Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.