Beschikbaar:
Binnen enkele dagen

Diploma/certificaten:
MBO

Ervaring:
6 jaar

Nationaliteit:
Pools

Taalvaardigheid:
Nederlands, Engels & Duits

Beschrijving - TIG RVS lasser

Op zoek naar een TIG lasser? Bij OrangeJobs hebben wij de perfecte TIG RVS lasser voor uw werkzaamheden.

Deze TIG RVS lasser heeft ruim zes jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De TIG RVS lasser heeft ruime ervaring in het lassen en plaatwerken van dunwandig RVS materiaal. Hij kan tekeningen lezen en weet zelfstandig constructiebankwerkzaamheden uit te voeren. Verder heeft deze lasser een positieve attitude, passie voor het werk en steekt graag de handen uit de mouwen om een positief resultaat te behalen.

De TIG RVS lasser is in het bezit van een mbo diploma en heeft een flexibele werkhouding. Hij is collegiaal en door zijn ruime ervaring breed inzetbaar. Deze Poolse werkkracht heeft een zeer goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal en is daarom breed inzetbaar in het Nederlandse werkveld.

Kenmerken van deze TIG RVS lasser:

  • Flexibel
  • Mbo-diploma
  • Zelfstandig
  • Kan tekeningen lezen
  • Stressbestendig
  • Positief
  • Handen-uit-de-mouwen aanpakkersmentaliteit

Deze TIG lasser heeft jarenlange ervaring in de roestvrijstaal-branche. Met de passende vooropleiding op mbo-niveau en de jaren ervaring praktijkervaring is zeker dat u met deze lasser een goede werkkracht binnenhaalt.

Wij verzorgen alles

Het inhuren van een lasser hoeft geen enkele moeite meer te zijn. OrangeJobs faciliteert graag de matching tussen u en onze lassers. Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij kunnen betekenen voor uw project.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare TIG RVS lassers leveren voor grotere projecten. Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.