Op zoek naar stabiele uitzendkrachten?

We gaan ver als om u de beste technici, logistieke krachten en productiepersoneel te bieden. Letterlijk, door zowel binnen als buiten onze landsgrenzen personeel te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we het betere personeel uit zowel binnen- als buitenland. Maar liefst 94,8 % van het personeel voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand uitzendbureau met het betere uitzendpersoneel uit Nederland en Oost Europa.

Bekijk kandidaten in uw branche:

OrangeJobs gecertificeerd:

Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo VROLogo Belastingdienst

Kies voor zekerheid

OrangeJobs beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Over OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Aan u de keuze: technisch personeel uit Nederland of Oost Europa
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen

Over onze uitzendkrachten:

  • Gecertificeerd personeel met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 %)
  • Minimaal verloop (1,9 %)

Personeel binnen 1 week

Voor iedere vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database met Nederlands personeel en/of uit Oost Europa. Aan u de keuze. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over personeel van OrangeJobs.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan