Bouw Uitzendbureau

OrangeJobs is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van ervaren bouw personeel

We gaan ver als bouw uitzendbureau om u het beste bouw personeel te bieden. Letterlijk, door ook buiten onze landsgrenzen bouw personeel te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Door het tekort aan ervaren en hardwerkend bouw personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt, bieden wij als bouw uitzendbureau ook bouw personeel uit Oost Europa. Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we het betere bouw personeel uit zowel binnen- als buitenland.

Maar liefst 94,8 % van het bouw personeel voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers (over 2017). Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot een vooraanstaand bouw uitzendbureau met bouw personeel uit binnen- en buitenland.


Bekijk onze kandidaten:  OrangeJobs gecertificeerd bouw uitzendbureau:

  Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo VROLogo Belastingdienst

  Kies voor zekerheid

  OrangeJobs beschikt als bouw uitzendbureau over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.


  OrangeJobs: Bouw uitzendbureau

  Wilt u hardwerkende en ervaren bouw personeel inhuren uit Nederland of Oost Europa tegen een scherp uurtarief? Dan is OrangeJobs als bouw uitzendbureau uw partner.

  De belangrijkste redenen om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Aan u de keuze: bouw personeel uit Nederland of Oost Europa
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen (over 2017)

  Ons bouw personeel kenmerkt zich door:

  • Gecertificeerd personeel met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 % over 2017)
  • Minimaal verloop (1,9 % over 2017)

  Wij werken o.a. voor:


  Breed aanbod bouw personeel

  Van een timmerman met 14 jaar ervaring tot een sloper met 2 jaar ervaring, OrangeJobs heeft een database van honderden bouw medewerkers in Nederland die (latent) werkzoekend zijn. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere vacature in de bouw.

  Daarnaast hebben we een netwerk van recruiters in Oost Europa, waardoor we als gecertificeerd bouw uitzendbureau kandidaten met de benodigde ervaring ook desgewenst snel in het buitenland kunnen vinden.


  Bouw personeel binnen 1 week

  Voor iedere vacature in de bouw kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

  Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database met Nederlands personeel en/of uit Oost Europa. Aan u de keuze. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

  Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over OrangeJobs als bouw uitzendbureau.

  Snel het juiste personeel nodig?

  Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

  Vraag offerte aan