Logistiek Uitzendbureau

OrangeJobs: 15 jaar ervaring in logistiek personeel uit binnen- en buitenland

We gaan ver als logistiek uitzendbureau om u het beste logistieke personeel te bieden. Letterlijk, door zowel binnen als buiten onze landsgrenzen logistiek personeel te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Dankzij onze goede reputatie binden we logistiek personeel uit Nederland en Oost Europa en kunnen wij u de beste reachers, magazijn medewerkers, heftruck chauffeurs, orderpickers en ander logistiek personeel aanbieden.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand logistiek uitzendbureau met het betere logistiek personeel uit Nederland en Oost Europa.


Bekijk onze kandidaten:  OrangeJobs: volledig gecertificeerd logistiek uitzendbureau

  OrangeJobs beschikt als logistiek uitzendbureau over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

  Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo Belastingdienst


  OrangeJobs: Logistiek uitzendbureau

  Zoekt u logistiek personeel? Dan is OrangeJobs als logistiek uitzendbureau uw partner. De voornaamste redenen voor klanten om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Direct beschikbaar ervaren logistiek personeel
  • Scherpe tarieven, inclusief huisvesting en vervoer
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7%) en minimaal verloop (1,9%)
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • 94,8 % opdrachtgevers is méér dan tevreden over OrangeJobs
  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen

  Wij werken o.a. voor:  Breed aanbod logistiek personeel

  Van een heftruckchauffeur met heftruck certificaat met 3 jaar ervaring tot een reacher met 2 jaar werkervaring bij logistieke centra. OrangeJobs heeft een database van duizenden logistieke medewerkers uit Oost Europa. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere logistieke vacature.

  Mochten wij geen geschikte kandidaten in onze database hebben, dan zetten we ons netwerk van recruiters in Oost Europa in, waardoor we kandidaten met de benodigde ervaring ook snel in Oost Europa kunnen vinden.


  Logistiek personeel binnen 1 week

  Voor iedere logistiek vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

  Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database uit Nederland en Oost Europa. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

  Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers méér dan tevreden over OrangeJobs als logistiek uitzendbureau.

  Snel het juiste personeel nodig?

  Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

  Vraag offerte aan