Logistiek Uitzendbureau OrangeJobs

Het is niet gemakkelijk om logistieke vacatures in te vullen om een piek op te vangen of op structurele basis jullie team te versterken. OrangeJobs is in de afgelopen ruim 15 jaar uitgegroeid tot dé specialist in het invullen van logistieke vacatures.

Van een ervaren heftruck chauffeur tot een magazijn medewerker, wij gaan ver om u de beste logistieke krachten te bieden. Letterlijk, door zowel binnen als buiten onze landsgrenzen logistiek technisch personeel te zoeken en te selecteren. Maar ook in onze dienstverlening, dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Dankzij onze opgebouwde reputatie en onze persoonlijke aandacht binden we logistiek personeel uit Nederland en Oost Europa en kunnen wij u de betere reachers, magazijn medewerkers, heftruck chauffeurs, orderpickers en ander logistiek personeel aanbieden.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs in de afgelopen ruim 15 jaar uitgegroeid tot dé specialist in de logistieke sector met het betere logistieke personeel uit Nederland en Oost Europa.


Bekijk onze kandidaten:  Volledig gecertificeerd logistiek uitzendbureau

  OrangeJobs beschikt over alle certificeringen en is lid van de ABU (Algemene Bond van Uitzendondernemingen), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd.

  Deze certificeringen zorgen er niet voor dat uw vacatures ingevuld worden, maar zijn wel een bevestiging voor de manier hoe we te werk gaan. En dat doen we op een persoonlijke manier en gebaseerd op jarenlange ervaring en onze opgebouwde expertise.

  Dat merkt u al vanaf het eerste gesprek in contact met de accountmanager die (h)erkent wat het vraagt om uw vacatures in te vullen met de juiste mensen. Die gemaakte afspraken nakomt. En die zorgt dat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst met OrangeJobs wilt blijven samenwerken om uw vacatures met succes in te vullen.

  Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo Belastingdienst


  Logistiek uitzendbureau OrangeJobs

  Benieuwd naar de 5 voornaamste redenen waarom onze opdrachtgevers kiezen voor OrangeJobs? Wij hebben het ze gevraagd:

  1. Duidelijk, eerlijk en er wordt snel geschakeld. OrangeJobs verstaat wat gevraagd wordt.
  2. OrangeJobs = kwaliteit. Het zijn vakkrachten mét ervaring die zelfstandig kunnen werken.
  3. Stabiele uitzendkrachten die hard werken en loyaal zijn (verzuim: 0,7% & verloop: 1,9%).
  4. De aandacht en klantgerichtheid van het OrangeJobs team (klanttevredenheid: 94,8%).
  5. Je kiest voor zekerheid. OrangeJobs is gecertificeerd en maakt afspraken 100% waar.


  Wij werken o.a. voor:  Breed aanbod logistiek personeel

  Van een heftruckchauffeur met heftruck certificaat met 3 jaar ervaring tot een reacher met 2 jaar werkervaring bij logistieke centra. OrangeJobs heeft in de afgelopen ruim 15 jaar naam opgebouwd als logistiek uitzendbureau en we kunnen u hierdoor snel in contact brengen met geschikte kandidaten voor iedere logistieke vacature.

  Wij investeren in het gebruik van de meest effectieve recruitment tools, hebben een netwerk van recruiters in Oost Europa en hebben goed werkgeverschap bovenal hoog in het vaandel staan. Juist dat maakt dat logistieke krachten graag met én bij OrangeJobs werken en wij voor u snel de juiste kandidaten kunnen vinden met de benodigde ervaring en kennis.


  Hoe gaan we te werk wanneer u een (of meerdere) logistieke vacature(s) heeft?

  Allereerst maken we graag een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld te krijgen van de vacature(s) én de werkplek.

  We gaan daarbij in gesprek over de eisen en wensen van de ideale kandidaat, de werkomstandigheden en datgene wat maakt dat de nieuwe medewerker ook goed past in jullie team. Daarnaast maken we ook afspraken over de verloning zodat dit overeenkomt met de geldende CAO. Dit leggen we vast in een overeenkomst van opdracht.

  Vervolgens schrijven wij een vacature tekst om ons netwerk te informeren en benaderen we mogelijk geschikte uitzendkrachten uit Nederland en Oost Europa. Om de beste kandidaten te selecteren voeren we met iedereen een kennismakingsgesprek, voeren we eventuele testen uit en tenslotte doen wij een referentiecheck bij 3 recente werkgevers.

  Deze kandidaten stellen wij voor waarbij u de uiteindelijke keuze maakt. Desgewenst regelen we vervoer en huisvesting in de buurt van de werkzaamheden zodat de medewerker flexibel kan meebewegen met eventueel overwerk en/of het werken in ploegen.

  Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers méér dan tevreden over OrangeJobs als logistiek uitzendbureau.

  Snel het juiste personeel nodig?

  Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

  Vraag offerte aan