Technisch Uitzendbureau

De beste technische uitzendkrachten in metaal & techniek

  • Vul technische vacatures in met stabiel personeel
  • 100% tevredenheidsgarantie met kosteloze proefdag
  • Scherpe tarieven, inclusief vervoer en huisvesting

Bereken het uurtarief Plaats uw vacature

Technisch uitzendbureau met vakkennis

Al 15 jaar dé partner voor bedrijven in metaal & techniek.

Het is in de metaal & techniek sector niet altijd makkelijk om tijdelijk of flexibel uw vacatures in te vullen. OrangeJobs helpt u om flexibel op- en af te schalen wanneer u vacatures te vervullen heeft die tijdelijk of technisch van aard zijn.

We gaan ver als technisch uitzendbureau om u de beste technici te bieden. Letterlijk, door zowel binnen als buiten onze landsgrenzen technisch personeel te zoeken en te selecteren. <aar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Dankzij onze goede reputatie binden we technisch personeel uit Nederland en Oost Europa en kunnen wij u de beste lassers, metaalbewerkers, CNC operators, monteurs, poedercoaters en ander technisch personeel aanbieden.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand bureau in de metaal & techniek sector met het betere technisch personeel uit Nederland en Oost Europa.

Volledig gecertificeerd technisch uitzendbureau

OrangeJobs beschikt als technisch uitzendbureau over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Gespecialiseerd Technisch uitzendbureau

De voornaamste redenen voor klanten om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Direct beschikbaar gecertificeerd technisch personeel mét ervaring
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7%) en minimaal verloop (1,9%)
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • 94,8 % opdrachtgevers is méér dan tevreden over OrangeJobs
  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen

Wij werken o.a. voor

‘Met de technische uitzendkrachten van OrangeJobs maken wij roestvrij stalen productielijnen om gehele productie processen te automatiseren’.

tromp logo

‘OrangeJobs weet wat wij verwachten van medewerkers en zorgt keer op keer voor de beste uitzendkrachten, zowel op de werf als op kantoor.’

damen logo

‘OrangeJobs biedt ons poedercoaters, lassers en vele andere technische vakkrachten om samen aan de mooiste projecten in heel Nederland te werken.’

holland staal logo

‘De monteurs van OrangeJobs hebben de specifieke kennis en ervaring om onze bussen en treinen 24 uur per dag en 7 dagen per week te onderhouden.’

connexxion logo

Op dit moment bouwt E.ON op de Maasvlakte een nieuwe centrale. ‘OrangeJobs levert ons vakkrachten met veel werkervaring en de juiste werkmentaliteit’.

eon logo

Breed aanbod technisch personeel

Van een gecertificeerde TIG RVS Lasser met 6 jaar ervaring tot een direct beschikbare poedercoater met 3 jaar ervaring. OrangeJobs heeft als technisch uitzendbureau een database van duizenden technici uit Nederland en Oost Europa. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere technische vacature.

Mochten wij geen geschikte kandidaten in onze database hebben voor uw vacatures, dan zetten we ons netwerk van recruiters in Oost Europa in, waardoor we kandidaten met de benodigde ervaring en specialismes snel kunnen vinden.

Technisch personeel binnen 1 week

Voor iedere technische vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database uit Nederland en Oost Europa. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en doen de benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers méér dan tevreden over OrangeJobs als technisch uitzendbureau.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen zijn we in staat om gekwalificeerd technisch personeel binnen 1 week te vinden en te matchen. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en doen benodigde testen op basis van de functie eisen en wensen. In veel gevallen komen er enkele personen uit de selectie en op basis van een referentiecheck selecteren wij de beste kandidaten. Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat.

We beschikken als gespecialiseerd technisch uitzendbureau over een uitgebreide database aan technische vakkrachten uit Oost-Europa. Onze recruiters zijn meertalig en kunnen in veel gevallen communiceren in de taal van herkomst, wat recruitment en referentie checks makkelijker en effectiever maakt.

We beschikken als technisch uitzendbureau over een pool van vakbekwame medewerkers die we zelf al goed kennen. Daarnaast worden nieuwe medewerkers uitgebreid gescreend door recruiters die in de moedertaal van de kandidaat kunnen communiceren. Het overleggen van relevante certificeringen en een referentiecheck vormt onderdeel van de selectieprocedure.

OrangeJobs beschikt over alle beschikbare certificeringen die van belang zijn in de sector metaal & techniek en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd.

OrangeJobs is een technisch uitzendbureau met ruim 15 jaar ervaring in de metaal & techniek. We zijn een gespecialiseerd uitzendbureau met vakkennis. We kunnen ons daarom goed inleven in uw omgeving, situatie en behoeftes en het type vakkracht dat u zoekt.

Ja, als gespecialiseerd technisch uitzendbureau weten wij hoe belangrijk het is dat medewerkers iedere dag op tijd op locatie verschijnen. Wij stellen vervoer te beschikking aan onze uitzendkrachten waardoor u zich geen zorgen hoeven te maken over woon-werk verkeer.

Waar zijn jullie actief?

Ons verzorgingsgebied richt zich op Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Zo zijn wij momenteel binnen de sector metaal & techniek onder andere actief in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Utrecht, Alkmaar en Zoetermeer.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan