Technisch Uitzendbureau

OrangeJobs: al 15 jaar dé partner voor bedrijven in de metaal & techniek om flexibel op- en af te schalen

We gaan ver als technisch uitzendbureau om u de beste technici te bieden. Letterlijk, door zowel binnen als buiten onze landsgrenzen technisch personeel te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Dankzij onze goede reputatie binden we technisch personeel uit Nederland en Oost Europa kunnen wij u de beste lassers, metaalbewerkers, CNC operators, monteurs, poedercoaters en andere technisch personeel aanbieden.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand technisch uitzendbureau met het betere technisch personeel uit Nederland en Oost Europa.


Bekijk onze kandidaten:  OrangeJobs: volledig gecertificeerd technisch uitzendbureau

  OrangeJobs beschikt als technisch uitzendbureau over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

  Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo VROLogo Belastingdienst


  OrangeJobs: Technisch uitzendbureau

  Zoekt u technisch personeel? Dan is OrangeJobs als technisch uitzendbureau uw partner. De voornaamste redenen voor klanten om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Direct beschikbaar gecertificeerd technisch personeel mét ervaring
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7%) en minimaal verloop (1,9%)
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • 94,8 % opdrachtgevers is méér dan tevreden over OrangeJobs
  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen

  Wij werken o.a. voor:  Breed aanbod technisch personeel

  Van een gecertificeerde TIG RVS Lasser met 6 jaar ervaring tot een direct beschikbare poedercoater met 3 jaar ervaring. OrangeJobs heeft een database van duizenden technici uit Nederland en Oost Europa. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere technische vacature.

  Mochten wij geen geschikte kandidaten in onze database hebben, dan zetten we ons netwerk van recruiters in Oost Europa in, waardoor we  kandidaten met de benodigde ervaring snel kunnen vinden.


  Technisch personeel binnen 1 week

  Voor iedere technische vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

  Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database uit Nederland en Oost Europa. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

  Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers méér dan tevreden over OrangeJobs als technisch uitzendbureau.

  Snel het juiste personeel nodig?

  Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

  Vraag offerte aan