Persoonsgegevens

1.Geslacht:
2.Voornaam:
3.Achternaam:
4.E-mail:
5.Telefoonnummer:

Adresgegevens

6.Straat:
Nummer:
Toevoeging:
7.Postcode:
8.Woonplaats:
9.Ik woon in:

Sollicitatie

10.Upload CV (max 5mb groot)

bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf of .odt

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.Solliciteer bij Orangejobs Uitzendbureau

OrangeJobs is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van het beste technische personeel en gemotiveerde productiemedewerkers. Dankzij onze betrouwbare reputatie binden we het beste personeel uit zowel binnen- als buitenland. In veel gevallen kunnen wij een stabiel en langdurig dienstverband aanbieden met uitdagend werk bij gerenommeerde organisaties. Het salaris wordt wekelijks uitgekeerd en je krijgt goede en persoonlijke begeleiding vanuit OrangeJobs op je werkplek.

Ben jij een gedreven, betrouwbare en ervaren werknemer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan op één van onze vacatures. Je kunt je ook als werkzoekende bij ons inschrijven, wij houden je dan op de hoogte van de beschikbare vacatures.

Ben je op zoek naar werk?

Bekijk ons volledige vacature overzicht. Dagelijks nieuwe vacatures met zicht op vast dienstverband in techniek, bouw, productie & logistiek.

Vacature aanbod