Werkgevers in Nederland verwachten dat de werkgelegenheid in kwartaal drie 2017 verder blijft groeien. Sterker nog, het werkgelegenheidscijfer (+6%)  is sinds het eerste kwartaal van 2009 niet op dit hoge niveau geweest. Werkgevers zijn dan ook volop op zoek naar flexibel en vast personeel. Er is met name een groeiende behoefte aan technisch personeel, maar deze zijn in Nederland lastig te vinden.

Schaarste technisch personeel

Er is toenemende schaarste op de arbeidsmarkt, met name technisch personeel en medewerkers voor de bouw zijn lastig te vinden. De strijd om gecertificeerd en ervaren technisch personeel wordt steeds heviger. Ter illustratie: voor iedere medewerker in de bouw heeft een bouwbedrijf gemiddeld 10 maanden werk.

Pools technisch personeel

Niet zonder reden wordt niet alleen Nederlands, maar eveneens Pools technisch personeel ingezet op tijdelijke of structurele basis. OrangeJobs biedt met succes technisch personeel uit binnen- en buitenland om aan de vraag naar technisch personeel te voldoen.

Wilt u flexibel Pools technisch personeel inzetten?

Wilt u (tijdelijk) flexibel personeel inzetten? OrangeJobs Uitzendbureau biedt gekwalificeerd technisch personeel  uit binnen- en buitenland. Bel ons op telefoonnummer 0294 – 28 70 27 of laat een bericht achter op de website en wij bellen u terug.