Pools Uitzendbureau

Poolse uitzendkrachten voor uw (tijdelijke) vacatures

  • Uw vacature(s) volgende week al ingevuld
  • 100% succesgarantie met een gratis proefdag
  • Scherpe tarieven, inclusief vervoer en huisvesting

Bereken het uurtarief Plaats uw vacature

Pools uitzendbureau met vakkennis

Al 15 jaar dé partner voor MKB bedrijven

Het is niet altijd makkelijk om tijdelijk of flexibel uw vacatures in te vullen met gemotiveerde vakkrachten. OrangeJobs helpt u om flexibel op- en af te schalen wanneer u vacatures te vervullen heeft die tijdelijk of technisch van aard zijn.

We gaan ver als Pools uitzendbureau om u de beste vakkrachten te bieden. Letterlijk, door zowel binnen als buiten onze landsgrenzen Pools personeel te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Dankzij onze goede reputatie binden we Pools personeel en kunnen wij u de beste lassers, metaalbewerkers, CNC operators, monteurs, poedercoaters, productiekrachen en logistiek personeel aanbieden.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand uitzendbureau met gemotiveerde vakkrachten uit Nederland en Oost Europa.

Een greep uit onze kandidaten

OrangeJobs heeft een netwerk van recruiters in Oost Europa en een database van duizenden medewerkers die (latent) werkzoekend zijn. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere vacature. Wij vullen dagelijks vacatures in met Poolse medewerkers met ruime ervaring als:

Volledig gecertificeerd uitzendbureau

OrangeJobs beschikt als Pools uitzendbureau over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Gespecialiseerd Pools uitzendbureau

Wilt u ervaren, gecertificeerde & hardwerkende Poolse medewerkers tegen een scherp uurtarief? Dan is OrangeJobs uw partner.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor Pools uitzendbureau OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Scherpe tarieven, inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van de medewerkers voldeed aan de verwachtingen (over 2017)

Onze Poolse medewerkers kenmerken zich door:

  • Gecertificeerde medewerkers met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 % over 2017)
  • Minimaal verloop (1,9 % over 2017)

Wij werken o.a. voor

‘Met de technische uitzendkrachten van OrangeJobs maken wij roestvrij stalen productielijnen om gehele productie processen te automatiseren’.

tromp logo

‘OrangeJobs weet wat wij verwachten van medewerkers en zorgt keer op keer voor de beste uitzendkrachten, zowel op de werf als op kantoor.’

damen logo

‘OrangeJobs biedt ons poedercoaters, lassers en vele andere technische vakkrachten om samen aan de mooiste projecten in heel Nederland te werken.’

holland staal logo

‘De monteurs van OrangeJobs hebben de specifieke kennis en ervaring om onze bussen en treinen 24 uur per dag en 7 dagen per week te onderhouden.’

connexxion logo

Op dit moment bouwt E.ON op de Maasvlakte een nieuwe centrale. ‘OrangeJobs levert ons vakkrachten met veel werkervaring en de juiste werkmentaliteit’.

eon logo

Breed aanbod Poolse uitzendkrachten

Van een gecertificeerde TIG RVS Lasser met 6 jaar ervaring tot een direct beschikbare poedercoater met 3 jaar ervaring. OrangeJobs heeft als Pools uitzendbureau een database van duizenden technici uit Nederland en Oost Europa. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere vacature in metaal & techniek en productie & logistiek.

Mochten wij geen geschikte kandidaten in onze database hebben voor uw vacatures, dan zetten we ons netwerk van recruiters in Oost Europa in, waardoor we kandidaten met de benodigde ervaring en specialismes snel kunnen vinden.

Pools personeel binnen 1 week

Voor iedere vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database uit Nederland en Oost Europa. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en doen de benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers méér dan tevreden over OrangeJobs als Pools uitzendbureau.

Veelgestelde vragen

Iedere medewerker krijgt bij ons een vast contactpersoon toegewezen in de vorm van een jobcoach. Op deze manier houden we contact, bewaken we de voortgang en zijn we in staat issues te voorkomen voordat ze ontstaan.

We beschikken als gespecialiseerd Pools uitzendbureau over een uitgebreide database aan vakkrachten uit Oost-Europa. Onze recruiters zijn meertalig en kunnen in veel gevallen communiceren in de taal van herkomst, wat recruitment en referentie checks makkelijker en effectiever maakt.

We beschikken als Pools uitzendbureau over een bestand van vakbekwame medewerkers die we zelf al goed kennen. Daarnaast worden nieuwe medewerkers uitgebreid gescreend door recruiters die in de moedertaal van de kandidaat kunnen communceren. Het overleggen van relevante certificeringen en een referentiecheck vormt onderdeel van de selecctieprocedure.

OrangeJobs beschikt over alle beschikbare certificeringen die van belang zijn in de sector metaal & techniek en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd.

OrangeJobs is een uitzendbureau met ruim 15 jaar ervaring in de metaal & techniek. We zijn een gespecialiseerd uitzendbureau met vakkennis. We kunnen ons daarom goed inleven in uw omgeving, situatie en behoeftes en het type vakkracht dat u zoekt.

Ja, als gespecialiseerd Pools uitzendbureau weten wij hoe belangrijk het is dat medewerkers iedere dag op tijd op locatie verschijnen. Wij stellen vervoer te beschikking aan onze uitzendkracchten waardoor u zich geen zorgen hoeven te maken over woon-werk verkeer.

Waar zijn jullie actief?

Ons verzorgingsgebied richt zich op Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Zo leveren wij momenteel Poolse uitzendkrachten aan bedrijven in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar en Zoetermeer.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan