Roemeens personeel?

OrangeJobs is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van Roemeens personeel

We gaan ver zodat u het beste Roemeens personeel kunt inhuren. Letterlijk, door zowel in Nederland als in Roemenië het beste Roemeens personeel te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Door het tekort aan ervaren & gecertificeerd technisch personeel en hardwerkende productiekrachten op de Nederlandse arbeidsmarkt, bieden wij ervaren, gecertificeerd & hardwerkend Roemeens personeel. Maar liefst 94,8 % van de werknemers voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers (over 2017). Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot één van de grotere uitzendbureaus.

OrangeJobs volledig gecertificeerd:

Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo VROLogo Belastingdienst

Kies voor zekerheid

OrangeJobs beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Roemeens personeel? OrangeJobs!

Wilt u ervaren, gecertificeerd & hardwerkend Roemeens personeel tegen een scherp uurtarief? Dan is OrangeJobs uw partner.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Scherpe tarieven, inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van het personeel voldeed aan de verwachtingen (over 2017)

Onze Roemeens personeel kenmerkt zich door:

  • Gecertificeerde werknemers met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 % over 2017)
  • Minimaal verloop (1,9 % over 2017)

Breed aanbod Roemeens personeel

OrangeJobs heeft een netwerk van recruiters in Roemenië en een database van duizenden Roemeense werknemers die (latent) werkzoekend zijn. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere vacature. Wij vullen dagelijks vacatures in met Roemeens personeel met ruime ervaring als:

Roemeens personeel binnen 1 week

Voor iedere vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database uit Roemenië. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Wij hebben huisvestingslocaties door het hele land, waardoor wij Roemeens personeel kunnen aanbieden inclusief huisvesting, verzekering & vervoer. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over de inzet van Roemeens personeel via OrangeJobs.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan