Uitzendbureau Amsterdam?

OrangeJobs is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van personeel uit binnen- & buitenland in Amsterdam

We gaan ver om voor u het beste personeel te vinden. Letterlijk, door ook buiten onze landsgrenzen personeel te zoeken, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Door het tekort aan vakbekwame en gecertificeerde technisch personeel en hardwerkend productie personeel in Amsterdam, bieden wij ook personeel uit Oost Europa. Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we het betere personeel uit zowel binnen- als buitenland.

Maar liefst 94,8 % van ons personeel voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers (over 2017). Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot één van de grotere uitzendbureaus in Amsterdam met personeel uit binnen- en buitenland.

OrangeJobs volledig gecertificeerd:

Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo VROLogo Belastingdienst

Zoek de kandidaten van ons uitzendbureau Amsterdam in uw branche:

Kies voor zekerheid

OrangeJobs beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche in Amsterdam over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Uitzendbureau Amsterdam? OrangeJobs!

Zoekt u gekwalificeerd, betrouwbaar en flexibel personeel uit Nederland of Oost Europa tegen een scherp uurtarief? Dan is OrangeJobs uw partner.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Aan u de keuze: personeel uit Nederland of Oost Europa
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen (over 2017)

Ons personeel kenmerkt zich door:

  • Gecertificeerd personeel met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 % over 2017)
  • Minimaal verloop (1,9 % over 2017)

Breed aanbod personeel uitzendbureau Amsterdam

Personeel gezocht? Van een TIG RVS Lasser met 8 jaar ervaring tot een Reachtruckchauffeur met 5 jaar werkervaring, OrangeJobs heeft een database van vele technici en productiekrachten in de regio Amsterdam die (latent) werkzoekend zijn. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere vacature. Daarnaast hebben we een netwerk van recruiters in Oost Europa, waardoor we personeel met de benodigde ervaring ook desgewenst snel in het buitenland kunnen vinden om in Amsterdam te werken.

Uitzendbureau Amsterdam: personeel binnen 1 week

Voor iedere vacature in de regio Amsterdam kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database met Nederlands personeel en/of uit Oost Europa. Aan u de keuze. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over het inhuren van uitzendkrachten in Amsterdam via OrangeJobs Uitzendbureau.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

Vraag offerte aan