Technisch personeel?

OrangeJobs: 15 jaar ervaring in technisch personeel uit binnen- en buitenland

We gaan ver om het beste technisch personeel bieden. Letterlijk, door zowel binnen als buiten onze landsgrenzen technisch personeel te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Dankzij onze goede reputatie binden we technisch personeel uit Nederland en Oost Europa kunnen wij u de beste lassers, metaalbewerkers, CNC operators, monteurs, poedercoaters en andere technisch personeel aanbieden.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand uitzendbureau met het betere technisch personeel uit Nederland en Oost Europa.

Bekijk onze kandidaten:


  OrangeJobs volledig gecertificeerd:

  Logo ABULogo VCULogo TUVLogo SNFLogo VROLogo Belastingdienst

  Kies voor zekerheid

  OrangeJobs beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

  OrangeJobs: Technisch personeel

  Wilt u gekwalificeerd, betrouwbaar en flexibel personeel inhuren uit Nederland of Oost Europa tegen een scherp uurtarief? Dan is OrangeJobs uw partner.

  De belangrijkste redenen om te kiezen voor OrangeJobs:

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Aan u de keuze: technisch personeel uit Nederland of Oost Europa
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen

  Ons technisch personeel kenmerkt zich door:

  • Gecertificeerd personeel met veel ervaring en vakkennis
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 %)
  • Minimaal verloop (1,9 %)

  Breed aanbod van gecertificeerde lasser tot poedercoater

  Van een gecertificeerde TIG RVS Lasser met 6 jaar ervaring tot een direct beschikbare poedercoater met 3 jaar ervaring, OrangeJobs heeft een database van duizenden technici in Nederland die (latent) werkzoekend zijn. Hierdoor kunnen we u als eerste in contact brengen met de meest geschikte kandidaten voor iedere technische vacature.

  Daarnaast hebben we een netwerk van recruiters in Oost Europa, waardoor we gecertificeerd personeel met de benodigde ervaring ook desgewenst snel in het buitenland kunnen vinden.

  Technisch personeel binnen 1 week

  Voor iedere technische vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

  Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database met Nederlands personeel en/of uit Oost Europa. Aan u de keuze. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

  Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over personeel van OrangeJobs.

  Snel het juiste personeel nodig?

  Vraag een offerte aan, ontvang direct het uurtarief en maak nog deze week vrijblijvend kennis met de door u gewenste kandidaten.

  Vraag offerte aan